Gegarandeerde resultaten, u gaat dit zelf snel ervaren met de SCALEWATCHER
Gastenboek, recensies

Commentaren: 41
 • #41

  Leo de Kam (dinsdag, 09 juli 2024 18:08)

  De scalewatcher werd me aanbevolen door een collega. Die was zo overtuigend, dat ik de aankoop aandurfde. Want het is een aardig bedrag. Ik was al aan het nadenken over een magneetsysteem.
  Nu zo'n kleine 5 maanden verder, zijn er zeker wel zichtbare resultaten. De nieuwe waterkoker, ongeveer in de zelfde periode gekocht: geen kalkaanslag, de nieuwe douchekraan, geen enkele aanslag, de doucheslang en douchekop: geen aanslag. Ook het uren lang in Azijn uitgekookte RVS doucheputje: geen nieuwe kalkafzetting.
  Dus ja ik kan niet anders zeggen: prima aankoop. Het scheelt een hoop ergernis en houdt alles netjes. En ik hoop dat het ook scheelt in de duurdere apparaten als CV, wasmachine, afwasmachine. Dat kan ik nu niet controleren, maar als het al zoveel scheelt bij een simpele waterkoker, is dat wel te verwachten.
  Wel een puntje van aandacht, ik heb me suf zitten kijken naar de installatie-instructie.... 2x de zelfde richting op. Dat klopt niet met de video. Hij doet het goed, dus ik ga er van uit dat ik de installatie goed heb gedaan.
  Voelt het water zachter....is de smaak beter.... geen idee. Ik denk dat dit soort observaties toch een beetje "een idee of gevoel" zijn. Ik kijk naar zichtbare aantoonbare resultaten.

 • #40

  Voogt (maandag, 25 maart 2024 12:55)

  Na 7 jaar gebruik kreeg ik een defect aan het apparaat.
  1 telefoontje en hij werd kosteloos omgeruild voor een
  nieuw apparaat.
  Super goede service!

 • #39

  Ronny Everaerts (woensdag, 26 oktober 2022 13:45)

  Wij zijn erg tevreden met de ScaleWatcher.
  Prima Service en uitleg van Lennete en Rene.
  Het werkt echt, dus ik raad dit zeker aan voor iedereen die af wil van je kalkaanslag.

 • #38

  Jaap van der Blom (maandag, 20 juni 2022 08:12)

  Na jaren lang getob, regelmatig verstopt koffie zetapparaat , waterkoker met kalkaanslag , douchekop verstopt , kalkaanslag op de douchetegels.
  Ook gebruik van azijn en ontkalkings tabletten bracht niet het gewenste resultaat.
  Na installatie van de Scalewatcher problemen opgelost, geen enkele aanslag meer water is zachter en warmer uit de geiser. De Scalewatcher is een echte aanrader.

 • #37

  R. Adriaans' (zondag, 10 april 2022 13:09)

  Ik heb al zeven weken Scale watcber aangesloten, het water is sneller warm, geen ophoping van kalkresten, het dicht slippen thermostaat kranen + kraan sproeier en filters.
  Het kalk wat normale spikes zijn wordt veranderd in ronde balletjes zodat het niet kan hechten aan apparatuur en sanitair. Ik ben zeer tevreden met het aanschaffen van Scalewatcher.

 • #36

  Agaath van Mierlo Wateringen (vrijdag, 25 juni 2021 11:12)

  Wij zijn heel blij met de Scalewatcher.Veel minder kalk in de badkamer. We gebruiken minder zeep. Het lijkt net of de temperatuur van het water hoger is. Ook heel netjes gemonteerd door een fijne vakman, met uitstekende uitleg, Ook was er digitaal een duidelijk verhaal.Echt een aanrader!

 • #35

  Remko (vrijdag, 04 juni 2021 09:30)

  Na een storing in de Scalewatcher supersnel geholpen en doormiddel van snel handelen was het probleem snel weer opgelost!!
  Hartelijk Dank

 • #34

  ScaleWatcher (donderdag, 08 april 2021 16:14)

  Kijk ook op onze zakelijke website en de klant/referenties die we gedaan hebben. Ziekenhuizen, zorginstellingen, overheid, hotels, dierentuinen e.d

  Ga naar deze link: https://www.duurzaamoplossen.nl/referenties/scalewatcher-referenties/

  Voor vragen neem contact op 085 303 67 51 of mail ons naar info@qualifiedsales.nl

 • #33

  Monique van der Zijden (vrijdag, 29 januari 2021 16:10)

  Sinds een jaar hebben wij nu een ScaleWatcher. "Dat hadden we járen eerder moeten doen", zegt denk ik genoeg over onze tevredenheid. De kalk is niet uit het water dus de smaak van het water is nog steeds goed en hetzelfde. Alleen de kalkafzetting in de badkamer en op kranen is zóveel minder en het schoonmaken is daardoor makkelijker geworden. Dus: Héél blij mee en zeker aan te raden. M. van der Zijden - Naaldwijk.

 • #32

  C. Baart (donderdag, 21 januari 2021 17:39)

  Mijnheer SchWeitz heeft mijns inziens de "klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt" Sommige toeristen zoeken de Rode zee op, juist vanwege de mineralen in het water!
  Een goede kennis van ons met heel veel last van psoriasis gaat daarvoor regelmatig naar de sauna en dan verdwijnen de schilfers. Mij vrouw heeft er 's winters ook last van, zij het in mindere mate, maar 's zomers niet. Zij denkt dat dit door het mooie weer komt en het veel meer met haar huid in de zon toeven. Dus wellicht dat dit het "Balie effect" verklaart!
  Maar dat heeft niets met de hoeveelheid kalk in het leidingwater te maken .....

 • #31

  Schweitz (zaterdag, 04 juli 2020 17:50)

  Is het inderdaad zo dat het kalk in het water wordt verminderd door het systeem, omdat ik lees dat het de kalkafzetting in de leidingen verminderd maar niet helemaal verwijderd. gezien dat mijn vrouw Psoriasis heeft en dat het kalk wat toegevoegd wordt in het drinkwater voor haar niet goed is omdat toen wij op Bali waren de Psoriasis zo goed als weg was omdat daar geen kalk in het water wordt toegevoegd.

 • #30

  C. Baart (woensdag, 01 juli 2020 20:45)

  Begin 2017 had ik in een advertentie van Quality Sales Delft gelezen dat de Scalewatcher dé oplossing is voor veel kalkproblemen. Ik ben toen naar een demonstratie van de Scalewatcher geweest en heb daar kennis kunnen nemen van alle claims die verbetering beloven. Omdat dit “te mooi om waar leek te zijn” besloot ik eerst het KIWA-rapport (BTO 2000.01 op te vragen, waar men naar verwees. In dit rapport worden de resultaten van testen met een 4-tal FAK-apparaten beschreven, waaronder ook de Scalewatcher. FAK-apparaten hebben tot doel om kalkafzetting te verminderen. Dit doen zij door het water door een fysisch magnetisch of elektrisch veld te laten stromen, waardoor kalk in het water kristalliseert in plaats van op de wanden van de waterleiding neer te slaan. Kort samengevat geeft dit rapport van FAK-apparaten geen uitsluitsel over de werking van deze apparaten, maar wel dat de effecten van FAK-apparaten op de metaalafgifte door drinkwaterleidingen niet significant zijn. Daarom besloot ik het onderzoek van de Consumentenbond af te wachten.
  In oktober 2017 verscheen het artikel "Zacht water, harde feiten" in de Consumentenbond, waarin veel informatie over het ontharden van water wordt vermeld. Het artikel eindigt met de stelling van Jan Pieter van der Hoek, hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft:
  "Tot een hardheid van 20 dH hoef je niets te doen".
  Nu hebben we in Delft volgens de opgave van waterbedrijf Evides een hardheid van gemiddeld 8,5 dH. Dat bracht mij op de vraag: "Waarom heeft de TU Delft dan toch een Scalewatcher in gebruik genomen?"
  Begin 2019 ontdekte ik een behoorlijke kalkafzetting in en rondom de overstort van de keukenboiler. Ik heb toen een kwaliteitsvakman gevraagd om hier eens naar te kijken. Deze vakman ontdekte dat de watertoevoer van de keukenboiler op de warmwaterleiding was aangesloten. Hij vertelde dat dit niet zo hoort en heeft toen de leidingen omgewisseld. Maar de kalkafzetting kon hij niet verwijderen. Naar aanleiding van dit kalkprobleem ben ik mij opnieuw in waterontharders gaan verdiepen.
  Inmiddels is het mij wel duidelijk geworden dat de Scalewatcher niets aan de hardheid veranderd, maar aan de vorm van de kalkdeeltjes waardoor er geen afzettingen meer optreden.
  Omdat ik een einde wilde maken aan de ongewenste kalkafzettingen, maar de mineralen in het drinkwater wil behouden heb ik zelf op 25 januari 2019 een Scalewatcher gekocht en op 26 januari 2019 geïnstalleerd. Al na drie dagen merkte ik dat er geen afzettingen meer aan de wanden van het bad verschenen na het leeglopen van het bad. Ook de douchewanden behoefden slechts afgespoeld te worden en vertonen geen kalksporen.
  Nu, na ruim twee jaar later kan ik de overige claims van de Scalewatcher beoordelen en dit brengt mij tot de navolgende conclusies:
  Algemeen
  Water voelt zachter aan en smaakt beter, minder zeepverbruik en waspoeder, minder kalkaanslag,
  heter warm water, geen droge handen en huid, zelfs na vaak wassen, minder gebruik van schoonmaakmiddelen, minder onderhoudswerkzaamheden, energiebesparing en kalkaanslag is verdwenen.
  Badkamer
  Geen kalkzeepresten aan de badrand (eerste resultaat), geen kalkstrepen op de douchewanden, geen verstopte douchekop, minder verbruik shampoo, veel schuim in wasbak na wassen en geen kalkaanslag in de gootsteen.
  Keuken
  Geen kalkaanslag in de roestvrijstalen gootsteen en rondom de kraan, geen aanslag in de kopjes en geen aanslag in het koffiezetapparaat.
  De Scalewatcher is mij zo goed bevallen dat ik hem ook voor mijn zoon heb gekocht en begin juni 2019 bij hem heb geïnstalleerd. Maar nadat hij in maart 2020 onverwacht lekkage van de loden waterleiding kreeg, moest er een nieuwe waterleiding worden aangelegd. De leiding met de wikkeling van de kabel van de Scalewatcher werd toen afgekoppeld en de kalkproblemen kwamen langzamerhand weer terug. Nadat wij samen de wikkeling overgezet hadden op de nieuwe waterleiding verdwenen de kalkproblemen weer.
  Kortom: voor ons heeft de Scalewatcher zijn nut duidelijk bewezen en is hij onmisbaar!
  Delft, 30 juni 2020

 • #29

  Roadwaydiner (zondag, 26 januari 2020 17:03)

  In 2016 hebben we de Srar-3 aangeschaft en met het hoge kalk gehalte hier in 't noorden des lands, heeft het een paar maanden geduurd voordat we effect merkten, "echt een top apparaat". tot dat de ScaleWatcher na 3.5 a 4 jaar het nauwelijks meer deed.

  Ik heb contact opgenomen met Qualified Sales en met de 10 jaar garantie die er op zit, heb ik de oude geretourneerd en zonder problemen binnen een week een nieuwe ontvangen.
  Na een paar dagen konden we het verschil al weer merken.

  Met dank aan de goede service van Qualified Sales

 • #28

  Jan Meijer (donderdag, 23 januari 2020 10:59)

  23 Januari 2020 wij hebben de ScaleWatcher nu een maand in huis en ondanks dat we
  met 2 mensen hier wonen kunnen we verschil al goed merken water is zachter en
  smaakt lekkerder en alles maakt beter schoon en je huid voelt zachter aan

 • #27

  Thijs de Jong (donderdag, 09 januari 2020 13:26)

  Na goed geïnformeerd te zijn door Wim Valk hebben we de Scalewatcher laten installeren. Na 3 weken merkten we al dat de wastafel veel schoner bleef en dat de thermostaatkraan van de douche niet meer zo hoog hoefde te worden gezet. Vandaag heb ik de douchecabine goed schoongemaakt en de kalkaanslag die er op zat kon ik nu heel gemakkelijk verwijderen zonder schuurmiddelen. Ik raadt het dan ook iedereen aan , we zijn nu al super tevreden. Afz. Thijs en Elly de Jong uit De Lier

 • #26

  Peter van der Knaap (maandag, 14 oktober 2019 11:40)

  Fijn dat Wim van der Valk ons attent maakte op de scalewatcher ! Binnen een paar weken was alle kalk in de badkamer verdwenen. Wij gebruiken een cooker in de keuken en ook dit apparaat blijft goed functioneren door de scalewatcher ! Zelfs je haar wordt er zachter van !Wat zijn wij blij met deze investering.
  Wim hartelijk bedankt !

 • #25

  Nico Zwinkels (dinsdag, 09 april 2019 10:08)

  Ik heb 25 jaar geleden de scalewatcher mogen demonstreren in het t.v.programma eigen huis en tuin en sinds die tijd gebruik ik de scalewatcher zelf ook.Steeds als we gingen verhuizen, namen we de scalewatcher mee en installeerde ik hem weer in ons nieuwe huis.Nu wonen we in een nieuw appartementencomplex van 40 appartementen en hebben we in overleg met alle eigenaren besloten om in de hydrofoorruimte een scalewatcher te laten installeren welke geschikt is voor het hele gebouw.Inmiddels is de scalewatcher geinstalleerd en kunnen alle appartementen beschikken over heerlijk en zacht water.

 • #24

  H. J. Ewaart (maandag, 18 februari 2019 12:40)

  Daar wij ruim twintig jaar in het bezit waren van de Scale Wactcher, is die nu tot overlijden gekomen. En zijn wij direct overgegaan om die direct maar weer opnieuw aan kopen daar wij er nog steeds zeer enthousiast over zijn. Daar er weer kalk aanslag in het toilet en douchecel is gekomen kwamen wij er achter dat hij het leven had verlaten. Wij zij zeer enthousiaste gebruiker van de Scale Wathcer

 • #23

  Hans Deurloo (woensdag, 19 december 2018 15:13)

  Wij hadden erg veel last van kalkaanslag en bruinsteen, we zijn toen op een voorlichting avond geweest en waren direct enthousiast
  We hebben toen de ScaleWatcher aangeschaft het aansluiten was erg makkelijk zeker als je gebruik maakt van de instructie video.
  Zijn erg te vreden over het resultaat, de kalkaanslag is nu minimaal of in veel gevallen in huis totaal niet.
  Ben er vandaag een wezen kopen voor onze zoon en partner die volgend jaar hun nieuwbouw huis opgeleverd krijgen dan kunnen ze gelijk KALKAANSLAG vrij beginnen in hun huis
  De foto op de site en in de showroom is trouwens van onze 1 jaar oude elektrischeboiler welke niet oud is geworden door de bruinsteen aanslag
  De ScalWatcher is trouwens goedkoper dan een boiler na 1 jaar vervangen

 • #22

  R. Waterreus (maandag, 08 oktober 2018 16:11)

  Als eigenaar van een redelijk oud huis met veel kalkaanslag heb ik met veel interesse een artikel in een huis-aan-huis krant over de ScaleWatcher gelezen.Eerst naar Delft gereden, geen grote afstand vanuit Wateringen, om bij het bedrijf meer informatie te krijgen. Het was een bijzonder fijn gesprek, waarin mijn vragen met veel geduld werden beantwoord. Toen heb ik de knoop doorgehakt. Meneer Wim van der Valk kwam binnen een paar dagen het apparaat installeren en ging pas weg, toen hij zeker was, dat ik van alle noodzakelijke details op de hoogte was. Wat een goede service! Dit is nu bijna een jaar geleden. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Behalve - dat ik niet eerder van het bestaan van de ScaleWatcher wist!

 • #21

  van Eeuwijk Naaldwijk (maandag, 10 september 2018 16:34)

  Wij zijn bezig geweest om iets te vinden voor het harde water wat we hebben hier in Naaldwijk. Voor heen hadden we duinwater, dit scheelde behoorlijk.
  sinds we verhuist zijn merken we dat er veel harder water is , dit zien we terug aan de douchewand en het koffie apparaat/waterkoker.

  nu hebben we de scalewatcher aan geschaft en merken we a redelijk snel dat het water minder hard is. De aanslag op de douchwand is nu te verwaarlozen. Je veegt het inderdaad zo weg met n doek. Onze koffie machine hoeven we minder vaak te ontkalken. Je hoeft eigenlijk geen conditioner meer te gebruiken met je haren wassen of was verzachter.

  Kort om je merkt het dus verschillende kanten op. Wij zijn te vrede klanten.

 • #20

  familie van Marrewijk, Rotterdam (donderdag, 28 juni 2018 16:40)

  Wij hebben ons eerst laten informeren naar allerlei mogelijkheden om het water te ontkalken. Uiteindelijk gaf een advies van een loodgieter de doorslag. Hij had zelf een ScaleWatcher en was hier erg tevreden mee. Sinds 30 Maart wordt ons water nu ook onthard door de ScaleWatcher en het is echt waar, na een paar weken verdwijnt de kalk van de douchekop, de douchecabine, de tegels en de kranen. Ook de wasmachine is super schoon. Het water voelt zachter en het schoonmaken van het sanitair wordt een feestje.
  Het is een goede investering! Wij kunnen het iedereen aanraden!!

 • #19

  Mevr. Hoogenboom (donderdag, 28 juni 2018 10:20)

  Ik wil het toch even kwijt, dit is een top product en werking is zoals belooft. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • #18

  Hans&Ank van der Valk (donderdag, 31 mei 2018 12:55)

  Ook wij sluiten ons aan in de rij van positieve ervaringen met de ScaleWatcher we hebben deze nu ruim 5 maanden en het resultaat mag er zijn,wanden in de badkamer die makkelijker droog te maken zijn en geen doffe glans(als je over glans mag schrijven)hebben.De kranen op de wastafel blinken als nieuw en de wastafel idem,het water smaakt zelfs beter dus niets dan lof en krijgen ze van ons de warme douche met kalkvrij water.

 • #17

  Fam.van leeuwen (dinsdag, 29 mei 2018 19:46)

  Wij zijn erg tevreden met de scalewatcher, geen kalkaanslag op de douchemuren en
  de was is zachter. Goede service en uitleg.
  Kan het iedereen aanraden.

 • #16

  Fam. Duindam (maandag, 28 mei 2018 16:03)

  Zeer goede service en resultaten. Na aankoop werd er direct een datum ingepland om te plaatsen. Professioneel en vriendelijk contact.
  Eerste resultaten liegen er niet om. Badkamer heeft minder schoonmaak nodig en geen kalk in de koffiemachine. Tot nu toe dus erg tevreden.

 • #15

  Mw, E, Zuiderwijk uit Zwijndrecht (vrijdag, 02 februari 2018 10:10)

  In begin januari ben ik naar een nieuwe aanleunwoning verhuist. Prachtige woning maar de badkamer zag wit van de kalk en vieze zwarte strepen in de toilet precies waar het water eruit komt. Ik ben 80 jaar en wilde zonder te veel toestanden die badkamer weer mooi hebben. Het bedrijf uit Delft heeft een ScaleWatcher gemonteerd en ik was verbaast hoe snel de witte kalklaag en zwarte strepen zonder schoonmaken al in 14 dagen bijna al niet meer te zien was. Ook de waterkoker blijft schoon en de thee smaakt nu veel lekkerder.
  Ik kan dit product zeker iedereen aanraden, ik ben er blij mee.

 • #14

  Marieke Zwart, Delft (donderdag, 18 januari 2018 08:33)

  Ik wil dit graag delen. Eerst had mijn dochter de Scalewatcher aangeschaft en 2 maanden geleden heb ik hem zelf ook gekocht. Top resultaat voor een mooie prijs. De kalkaanslag is echt weg en de schimmel verdwenen in de badkamer. Echt een aanrader.

 • #13

  Riet vWijk (dinsdag, 16 januari 2018 23:00)

  Mijn reactie is heerlijk de Scalewatcher de kranen zijn binnen 3 maanden schoon van kalk aanslag, dus ook de badkamer, de was is zachter en voor je haar is het ook fijn mijn verwachtingen zijn uit gekomen.

 • #12

  Ilse van der Arend (woensdag, 13 december 2017 12:58)

  Begin oktober 2017 heeft Wim van der Valk de Scalewatcher bij ons geïnstalleerd. Onze voornaamste reden om dit apparaat aan te schaffen, was onze ergernis aan de kalkaanslag op onder andere tegels, kranen, douchescherm en in de waterkoker. Vrij snel na de plaatsing van de Scalewatcher constateerden we al verbetering. Het sanitair, tegels en de voegen zijn schoner geworden en gebleven. Doordat de oppervlakken nu gladder zijn, hecht het vuil aanzienlijk minder. Geen tijdrovend geboen en gedoe met azijn meer, maar afnemen met een doekje (met biologische zeep) en het is weer stralend schoon. Ook de waterdrinkbakjes van onze hond en kat blijven schoon en fris; geen opgedroogde kalkdruppels en kalkranden meer. Het water is zachter, minder “scherp”. Na het douchen hebben we geen last meer van een trekkerige huid.
  Bovengenoemde zaken hebben wij kunnen waarnemen, maar wij zijn ervan overtuigd dat ook voor niet zichtbare zaken de Scalewatcher zijn dienst bewijst.
  Kortom: een aanwinst voor het huishouden en voor ons welzijn.

 • #11

  Qualified Sales (dinsdag, 31 oktober 2017 12:15)

  Geachte mevrouw Janny Olree,

  U zet uw vraag op de referentie site ipv uw vraag te mailen naar het email adres. info @qualifiedsales.nl
  Zoals u kunt lezen op de website lossen alle stukjes kalk vanzelf op.
  Tevens is het mogelijk als u wilt, om het zeefje van de kraan los te draaien en de daarin losgekomen stukjes kalk te verwijderen. Toch blijkt uit de referenties dat de mensen dit bijna niet tegenkomen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u problemen krijgt. Kijk 5 november op RTL 4 Livestyle Experience om 14.30 of op 11 november op RTL 5 om 13.00 uur de herhaling.

 • #10

  Janny Olree (dinsdag, 31 oktober 2017 11:07)

  en hoe komen de stukjes kalk dan door je douchekop of kraan bij je wastafel, die blijven daar toch liggen en veroorzaken dan een verstopping???

 • #9

  Peter en Jorie van Leeuwen, Delft. (maandag, 11 september 2017 23:17)

  Wij wonen sinds oktober 2016 in een nieuw appartement in Delft. In korte tijd merkten wij, dat het water hier vrij hard was en er al snel kalkafzetting aan kranen en douchewand ontstonden. In ons vorige huis hadden wij een (zeer omvangrijke) waterontharder van een ander merk. Daarom gingen wij nu op zoek naar een kleinere oplossing voor de kalkafzetting in ons nieuwe appartement. Zo kwamen wij bij Qualified Sales in Delft terecht en lieten ons de werking van de Scalewatcher uitleggen. Wij hebben de Scalewatcher nu ongeveer een half jaar in huis en zijn zeer tevreden. Geen kalkafzetting meer en de kalkafzetting die er al ontstaan was, was binnen korte tijd verdwenen. Wij verwachten dat al onze nieuwe electrische apparaten net zo lang meegaan als in ons vorige huis (onze wasmachine en droger functioneerden daar al 20 jaar zonder problemen). Aangezien wij zeer tevreden zijn over de Scalewatcher, hebben wij dit ook verteld aan de bewoners van andere appartementen in ons gebouw. Direct daarna hebben de bewoners van 10 andere appartementen ook de Scalewatcher laten installeren. Ook bij hun werkt deze naar volle tevredenheid.

 • #8

  T.V. Naaldwijk (woensdag, 30 augustus 2017 19:50)

  daar wij erg veel last hadden van een droge huid omdat we best hardwater hebben...kwamen we in contact met Wim vd Valk.
  sinds deze installateur bij ons de Scalewatcher geplaatst heeft...merkten wij echt het verschil.
  ook de douche wand is nu veel schoner en de thermostaatkraan geeft weer de juiste temperatuur.
  al met al zeker het geld waard...Top !

 • #7

  J.A.Garrelts ,Leidschendam (maandag, 19 juni 2017 11:58)

  Is het mogelijk dit systeem eveneens aan te leggen in een appartementen complex, waarvan de watermeter zich bevind in een afzonderlijke ruimte. Zelf kun je deze ruimte niet betreden. De huismeester voorziet ons van de waterstand. Graag uw advies. Vriendelijke groeten.

 • #6

  M. Haaring (woensdag, 03 mei 2017 21:18)

  Ik ben werkzaam in de werktuigbouwkunde en zie bijna dagelijks de gevolgen van kalkafzettingen; installaties in storing, defecte verwarmingsspiralen en complexe/onderhoudsgevoelige (dus ook dure) ontharder installaties. Op mijn werk al de nodige discussies gevoerd met het thema "DAT moet dus wel anders kunnen"..... Na het nodige zoekwerk via via bij Rene van Qualified Sales in Delft uitgekomen. Ik heb na een korte uitleg en presentatie de proef op de som genomen om er één thuis en één bij mijn ouders laten installeren. Ik dacht "eerst maar thuis eens proberen voordat we er iets mee op het werk gaan doen".
  Tot mijn grote verbazing werk de Scalewatcher echt; reeds aanwezige kalk lost op (wordt poederachtig en is zo weg te vegen), zeep en shampoo schuimen veel meer, water smaakt anders/lekkerder en na enige tijd komen er echt losgekomen stukjes kalk uit de leidingen. Ook bij mijn ouders alleen maar lovende woorden voor dit apparaat; de resultaten zijn ook daar als bij mij thuis.
  Ondertussen al een aantal installaties van de Scalewwatcher op mijn werk uit laten voeren; ook daar zichtbare resultaten waarbij er nu al een proefinstallatie is gemaakt met alleen een Scalewatcher en geen klassieke (zoutgevulde) onthardingsinstallatie.

  Kortom; thuis, maar ook zeker in mijn werk is de Scalewatcher een uitstekende investering geweest!

 • #5

  P. Kaats (woensdag, 22 maart 2017 11:50)

  Ik was al langere tijd op zoek naar een oplossing voor ons harde water. Mijn douchedeur was wit van de kalkkristallen waar wij iedere maand een hoop chemische zooi aan verspilde. De Scalewatcher heeft mij permanent van de aanslag afgeholpen. Bedankt!

 • #4

  J.van Vliet (zaterdag, 18 maart 2017 09:44)

  Wij wonen in het Tanthof en werden gek van de kalk. Met de Scalewatcher is dit probleem opgelost . Goede ondersteuning en een topproduct.

 • #3

  L. Huisman (dinsdag, 07 maart 2017 13:47)

  Op de openingsdag 11 februari heb ik me laten informeren over het ontkalksysteem. Vele jaren hadden wij een zoutfilter tot ik 2 jaar geleden een magnesium tekort kreeg. Nooit bij stil gestaan dat die filter ook magnesium eruit filterde. Gelijk hebben we dit eruit gehaald. Nu zagen we de advertentie in de Delft op zondag en zijn gaan kijken of het wat was. De spoel heeft mijn man zelf gewikkeld want dat is simpel. Nu een maand later kunnen we al zien dat de douche bv super schoon blijft. Ook de kalk op de douchekop is verdwenen. De waterkoker blijft binnenin glanzen. Scheelt een hoop werk met schoonmaken met zure middelen. We zijn nu al super trevreden !!!

 • #2

  Piet van der Valk (donderdag, 02 maart 2017 21:32)

  Eindelijk een goed product gevonden via media , internet en informeren, nadat ik op internet de scalewatcher had gevonden, en ik de informatie had gelezen was het voor mij duidelijk die moet ik gaan plaatsen en uitproberen.
  Contact gezocht met de Qualifield Sales in Delft die mij door stuurde naar een hele vriendelijke man uit Naaldwijk die hier de verkoop beheerd dhr. W. van der Valk dan hoef je niets meer te lezen hij vertel je gewoon hoe het zit en ik kan het weten nadat ik hem nu +/_ 12 weken in gebruik heeft.
  Nadat ik hem heeft geplaatst direct na de watermeter heb ik foto,s gemaakt van mijn wastafelkraan en de douchkop waar de kalkaanslag aanwezig was en duidelijk zich baar op de foto,s te zien was dan schrik je toch wel hoe erg het is.
  Ik begon het eigenlijk te merken dat er wat gaande was toen ik mijn gebit aan het poetsen was en dacht verrek mijn bruine randjes zijn bijna weg en mijn gebit wordt schoner dus toen ben ik verder gaan kijken en foto,s maken en inderdaad het kalk is bijna weg van de kraan en douchkop.
  Merk nu ook dat de temperatuur van onze douche mengkraan heter wordt en meer water gaat geven, dus om een lang verhaal kort te maken dhr van der Valk weet waar hij over praat.
  Dus bij deze kan ik een ieder deze manier van waterontharder aan bevelen eenmaal aangeschaft en er niets meer aan hoeven te doen is toch wel een heel lekker gevoel en zeker niet duur.

 • #1

  F.Schans (zondag, 27 november 2016 18:52)

  Sinds wij de scalewatcher gebruiken hebben wij veel minder onderhoud in badkamer , wastafels enz.
  Eerst moesten wij toch wel even afwachten of het aan onze verwachtingen zou voldoen.
  Onze ervaring is nu prima !