Gegarandeerde resultaten, u gaat dit zelf snel ervaren met de SCALEWATCHER


Download
Resultaten tevredenheidsonderzoek Noord-Oost Nederland
Er worden veel ScaleWatchers weggezet in het Noord Oosten van Nederland.
Deze consumenten leven inmiddels kalkaanslagvrij.
tevredenheidsonderzoek.pdf
Adobe Acrobat document 484.8 KB


Gastenboek, recensies

Reactie schrijven

Commentaren: 31
 • #1

  EMC (donderdag, 17 november 2016 15:48)

  Eindelijk kan ik hier mijn enthousiasme kwijt over de scalewatcher.
  Een aantal maanden geleden zag ik een advertentie in de Eemsbode van de scalewatcher. Ik nam contact op met QualifiedSales die op hun beurt de adviseur in mijn regio (Groningen), Dhr. Raymond van Santen contact met mij lieten opnemen. Dhr. van Santen maakte een afspraak met mij en na een prettig, niet opdringerig gesprek, besloot ik een scalewatcher aan te schaffen.
  Het installeren was eenvoudig zelf te doen volgens Dhr. van Santen maar hij kon hem (tegen een vergoeding) ook voor mij installeren. Ik besloot het zelf te proberen en met behulp van de installatievideo op de site lukte mij dat.
  Voor ik het apparaat in huis had stond ik er toch enigszins sceptisch tegenover maar omdat ik al geruime tijd op zoek was naar iets, waardoor ik van die vervelende kalkaanslag in mijn badkamer, op kranen, waterkoker etc. af kon komen. Mede door de lage prijs waarvoor de scalewatcher wordt aangeboden en de "niet goed, geld terug" garantie durfde ik dit wel aan.
  Ik had niet verwacht zo snel resultaat te hebben. Bijna direct veranderde de smaak van het water, zachter en lekkerder. Voor mij dus geen flessen water meer maar gewoon lekker uit de kraan. Kalk op mijn douchedeuren veranderde in een soort poeder wat makkelijk weg te vegen was en ik nu dus minder tijd nodig heb om alles schoon te houden.
  Mijn waterkoker en eierkoker blijven kalkvrij!
  mijn buurvrouw attendeerde mij erop dat ik in mijn thee niet meer van dat vieze spul op de bodem van mijn theeglas had liggen. Dit was mij nog niet eerder op gevallen.
  De foto hierboven (links) deed mijn sceptische houding helemaal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik zag dat het kalk in de leidingen begon los te laten want er lagen twee flinke stukken van ongeveer 2 x 1 cm op de bodem van mijn toiletpot. Jammer genoeg braken ze toen ik ze uit de pot viste maar ik wilde toch de mensen van qualified sales mijn enthousiasme over het product laten weten dus heb hun toen de foto doorgestuurd.
  Mijn algehele indruk over de scalewatcher is in 1 woord TOP!!

 • #2

  F.Schans (zondag, 27 november 2016 18:52)

  Sinds wij de scalewatcher gebruiken hebben wij veel minder onderhoud in badkamer , wastafels enz.
  Eerst moesten wij toch wel even afwachten of het aan onze verwachtingen zou voldoen.
  Onze ervaring is nu prima !

 • #3

  R. Meijer (maandag, 19 december 2016 19:30)

  Prima prijs/kwaliteit verhouding en tegen een (geringe) vergoeding heeft mijn adviseur (Regio Groningen) Dhr. v. Santen de scalewatcher geplaatst.
  Top!

 • #4

  Dijkman (maandag, 02 januari 2017 20:03)

  Regio noord. Prima vertegenwoordiger met een goed en duidelijke uitleg.Na ongeveer een maand merkten we dat de douche veel minder kalkaanslag vertoonde en na 2 maanden je huid anders aanvoelde (zachter)als je onder de douche vandaan kwam. kranen en wasbakken veel makkelijker schoon te houden. de douche nu afspoelen met koud water en perfect kalkvrij! Raymond van Santen bedankt, je bent een topper! Ps: bedankt voor je/jullie heerlijke wijn.

 • #5

  E.M. van Veen (dinsdag, 03 januari 2017 14:46)

  N.a.v. een advertentie in de plaatselijke krant, contact gezocht met Raymond van Santen, en na een goed gesprek de Scalewatcher aangeschaft. Uiteraard heeft het even tijd nodig om resultaat te zien, maar dit ging toch nog sneller dan verwacht. Je merkt aan alles dat de Scalewatcher zijn werk doet en ben er erg blij mee. Na 30 jaar eindelijk verlost van het harde water!

 • #6

  G.L te Oosterwijtwerd (dinsdag, 07 februari 2017 19:29)

  Naar aanleiding van een advertentie over de Scalewatcher in de Eemsbode besloten wij contact op te nemen met de heer van Santen. Na een zeer duidelijke uitleg zijnerzijds besloten wij na veel wikken en wegen de Scalewatcher aan te schaffen. Het resultaat is voor ons zeer bevredigend. De kwaliteit van het water is duidelijk verbeterd, de smaak is stukken beter. In de badkamer is het ook duidelijk te merken, minder of geen kalk op de cabine, wasbak en bad. Ook is het te merken aan de gevoeligheid van huid en haar. Een echte aanrader. Wij hebben geen spijt van de aankoop.

 • #7

  Piet van der Valk (donderdag, 02 maart 2017 21:32)

  Eindelijk een goed product gevonden via media , internet en informeren, nadat ik op internet de scalewatcher had gevonden, en ik de informatie had gelezen was het voor mij duidelijk die moet ik gaan plaatsen en uitproberen.
  Contact gezocht met de Qualifield Sales in Delft die mij door stuurde naar een hele vriendelijke man uit Naaldwijk die hier de verkoop beheerd dhr. W. van der Valk dan hoef je niets meer te lezen hij vertel je gewoon hoe het zit en ik kan het weten nadat ik hem nu +/_ 12 weken in gebruik heeft.
  Nadat ik hem heeft geplaatst direct na de watermeter heb ik foto,s gemaakt van mijn wastafelkraan en de douchkop waar de kalkaanslag aanwezig was en duidelijk zich baar op de foto,s te zien was dan schrik je toch wel hoe erg het is.
  Ik begon het eigenlijk te merken dat er wat gaande was toen ik mijn gebit aan het poetsen was en dacht verrek mijn bruine randjes zijn bijna weg en mijn gebit wordt schoner dus toen ben ik verder gaan kijken en foto,s maken en inderdaad het kalk is bijna weg van de kraan en douchkop.
  Merk nu ook dat de temperatuur van onze douche mengkraan heter wordt en meer water gaat geven, dus om een lang verhaal kort te maken dhr van der Valk weet waar hij over praat.
  Dus bij deze kan ik een ieder deze manier van waterontharder aan bevelen eenmaal aangeschaft en er niets meer aan hoeven te doen is toch wel een heel lekker gevoel en zeker niet duur.

 • #8

  L. Huisman (dinsdag, 07 maart 2017 13:47)

  Op de openingsdag 11 februari heb ik me laten informeren over het ontkalksysteem. Vele jaren hadden wij een zoutfilter tot ik 2 jaar geleden een magnesium tekort kreeg. Nooit bij stil gestaan dat die filter ook magnesium eruit filterde. Gelijk hebben we dit eruit gehaald. Nu zagen we de advertentie in de Delft op zondag en zijn gaan kijken of het wat was. De spoel heeft mijn man zelf gewikkeld want dat is simpel. Nu een maand later kunnen we al zien dat de douche bv super schoon blijft. Ook de kalk op de douchekop is verdwenen. De waterkoker blijft binnenin glanzen. Scheelt een hoop werk met schoonmaken met zure middelen. We zijn nu al super trevreden !!!

 • #9

  J.van Vliet (zaterdag, 18 maart 2017 09:44)

  Wij wonen in het Tanthof en werden gek van de kalk. Met de Scalewatcher is dit probleem opgelost . Goede ondersteuning en een topproduct.

 • #10

  P. Kaats (woensdag, 22 maart 2017 11:50)

  Ik was al langere tijd op zoek naar een oplossing voor ons harde water. Mijn douchedeur was wit van de kalkkristallen waar wij iedere maand een hoop chemische zooi aan verspilde. De Scalewatcher heeft mij permanent van de aanslag afgeholpen. Bedankt!

 • #11

  F.O. te Borgsweer (donderdag, 20 april 2017 16:19)

  Vorige week hebben wij de scalewatcher aangeschaft bij dhr. Raymond van Santen. Goede uitleg gehad en niet opdringerig. Een helder verhaal, wat binnen 1 week ook voor "helder water" zorgde.
  Ik heb de scalewatcher zelf gemonteerd, wat niet moeilijk was en tot op heden zijn wij raaaazend enthousiast. Geen kalkafzetting meer in de waterkoker, heerlijk zacht water om te drinken, kalkvrije apparatuur, snelle opwarming van warm water enz. enz.
  Gewoon teveel om op te noemen.
  Daarbij komt nog, dat de prijs/kwaliteits verhouding gewoon uitstekend is t.o.v. andere aangeboden waterontharders/kalkverwijderaars.
  Voor iedereen, die nog mocht twijfelen: DIT IS EEN GOEDE INVESTERING !!

 • #12

  M. Haaring (woensdag, 03 mei 2017 21:18)

  Ik ben werkzaam in de werktuigbouwkunde en zie bijna dagelijks de gevolgen van kalkafzettingen; installaties in storing, defecte verwarmingsspiralen en complexe/onderhoudsgevoelige (dus ook dure) ontharder installaties. Op mijn werk al de nodige discussies gevoerd met het thema "DAT moet dus wel anders kunnen"..... Na het nodige zoekwerk via via bij Rene van Qualified Sales in Delft uitgekomen. Ik heb na een korte uitleg en presentatie de proef op de som genomen om er één thuis en één bij mijn ouders laten installeren. Ik dacht "eerst maar thuis eens proberen voordat we er iets mee op het werk gaan doen".
  Tot mijn grote verbazing werk de Scalewatcher echt; reeds aanwezige kalk lost op (wordt poederachtig en is zo weg te vegen), zeep en shampoo schuimen veel meer, water smaakt anders/lekkerder en na enige tijd komen er echt losgekomen stukjes kalk uit de leidingen. Ook bij mijn ouders alleen maar lovende woorden voor dit apparaat; de resultaten zijn ook daar als bij mij thuis.
  Ondertussen al een aantal installaties van de Scalewwatcher op mijn werk uit laten voeren; ook daar zichtbare resultaten waarbij er nu al een proefinstallatie is gemaakt met alleen een Scalewatcher en geen klassieke (zoutgevulde) onthardingsinstallatie.

  Kortom; thuis, maar ook zeker in mijn werk is de Scalewatcher een uitstekende investering geweest!

 • #13

  J.A.Garrelts ,Leidschendam (maandag, 19 juni 2017 11:58)

  Is het mogelijk dit systeem eveneens aan te leggen in een appartementen complex, waarvan de watermeter zich bevind in een afzonderlijke ruimte. Zelf kun je deze ruimte niet betreden. De huismeester voorziet ons van de waterstand. Graag uw advies. Vriendelijke groeten.

 • #14

  T.V. Naaldwijk (woensdag, 30 augustus 2017 19:50)

  daar wij erg veel last hadden van een droge huid omdat we best hardwater hebben...kwamen we in contact met Wim vd Valk.
  sinds deze installateur bij ons de Scalewatcher geplaatst heeft...merkten wij echt het verschil.
  ook de douche wand is nu veel schoner en de thermostaatkraan geeft weer de juiste temperatuur.
  al met al zeker het geld waard...Top !

 • #15

  Peter en Jorie van Leeuwen, Delft. (maandag, 11 september 2017 23:17)

  Wij wonen sinds oktober 2016 in een nieuw appartement in Delft. In korte tijd merkten wij, dat het water hier vrij hard was en er al snel kalkafzetting aan kranen en douchewand ontstonden. In ons vorige huis hadden wij een (zeer omvangrijke) waterontharder van een ander merk. Daarom gingen wij nu op zoek naar een kleinere oplossing voor de kalkafzetting in ons nieuwe appartement. Zo kwamen wij bij Qualified Sales in Delft terecht en lieten ons de werking van de Scalewatcher uitleggen. Wij hebben de Scalewatcher nu ongeveer een half jaar in huis en zijn zeer tevreden. Geen kalkafzetting meer en de kalkafzetting die er al ontstaan was, was binnen korte tijd verdwenen. Wij verwachten dat al onze nieuwe electrische apparaten net zo lang meegaan als in ons vorige huis (onze wasmachine en droger functioneerden daar al 20 jaar zonder problemen). Aangezien wij zeer tevreden zijn over de Scalewatcher, hebben wij dit ook verteld aan de bewoners van andere appartementen in ons gebouw. Direct daarna hebben de bewoners van 10 andere appartementen ook de Scalewatcher laten installeren. Ook bij hun werkt deze naar volle tevredenheid.

 • #16

  Janny Olree (dinsdag, 31 oktober 2017 11:07)

  en hoe komen de stukjes kalk dan door je douchekop of kraan bij je wastafel, die blijven daar toch liggen en veroorzaken dan een verstopping???

 • #17

  Qualified Sales (dinsdag, 31 oktober 2017 12:15)

  Geachte mevrouw Janny Olree,

  U zet uw vraag op de referentie site ipv uw vraag te mailen naar het email adres. info @qualifiedsales.nl
  Zoals u kunt lezen op de website lossen alle stukjes kalk vanzelf op.
  Tevens is het mogelijk als u wilt, om het zeefje van de kraan los te draaien en de daarin losgekomen stukjes kalk te verwijderen. Toch blijkt uit de referenties dat de mensen dit bijna niet tegenkomen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u problemen krijgt. Kijk 5 november op RTL 4 Livestyle Experience om 14.30 of op 11 november op RTL 5 om 13.00 uur de herhaling.

 • #18

  Ilse van der Arend (woensdag, 13 december 2017 12:58)

  Begin oktober 2017 heeft Wim van der Valk de Scalewatcher bij ons geïnstalleerd. Onze voornaamste reden om dit apparaat aan te schaffen, was onze ergernis aan de kalkaanslag op onder andere tegels, kranen, douchescherm en in de waterkoker. Vrij snel na de plaatsing van de Scalewatcher constateerden we al verbetering. Het sanitair, tegels en de voegen zijn schoner geworden en gebleven. Doordat de oppervlakken nu gladder zijn, hecht het vuil aanzienlijk minder. Geen tijdrovend geboen en gedoe met azijn meer, maar afnemen met een doekje (met biologische zeep) en het is weer stralend schoon. Ook de waterdrinkbakjes van onze hond en kat blijven schoon en fris; geen opgedroogde kalkdruppels en kalkranden meer. Het water is zachter, minder “scherp”. Na het douchen hebben we geen last meer van een trekkerige huid.
  Bovengenoemde zaken hebben wij kunnen waarnemen, maar wij zijn ervan overtuigd dat ook voor niet zichtbare zaken de Scalewatcher zijn dienst bewijst.
  Kortom: een aanwinst voor het huishouden en voor ons welzijn.

 • #19

  Riet vWijk (dinsdag, 16 januari 2018 23:00)

  Mijn reactie is heerlijk de Scalewatcher de kranen zijn binnen 3 maanden schoon van kalk aanslag, dus ook de badkamer, de was is zachter en voor je haar is het ook fijn mijn verwachtingen zijn uit gekomen.

 • #20

  Marieke Zwart, Delft (donderdag, 18 januari 2018 08:33)

  Ik wil dit graag delen. Eerst had mijn dochter de Scalewatcher aangeschaft en 2 maanden geleden heb ik hem zelf ook gekocht. Top resultaat voor een mooie prijs. De kalkaanslag is echt weg en de schimmel verdwenen in de badkamer. Echt een aanrader.

 • #21

  Mw, E, Zuiderwijk uit Zwijndrecht (vrijdag, 02 februari 2018 10:10)

  In begin januari ben ik naar een nieuwe aanleunwoning verhuist. Prachtige woning maar de badkamer zag wit van de kalk en vieze zwarte strepen in de toilet precies waar het water eruit komt. Ik ben 80 jaar en wilde zonder te veel toestanden die badkamer weer mooi hebben. Het bedrijf uit Delft heeft een ScaleWatcher gemonteerd en ik was verbaast hoe snel de witte kalklaag en zwarte strepen zonder schoonmaken al in 14 dagen bijna al niet meer te zien was. Ook de waterkoker blijft schoon en de thee smaakt nu veel lekkerder.
  Ik kan dit product zeker iedereen aanraden, ik ben er blij mee.

 • #22

  Fam. Duindam (maandag, 28 mei 2018 16:03)

  Zeer goede service en resultaten. Na aankoop werd er direct een datum ingepland om te plaatsen. Professioneel en vriendelijk contact.
  Eerste resultaten liegen er niet om. Badkamer heeft minder schoonmaak nodig en geen kalk in de koffiemachine. Tot nu toe dus erg tevreden.

 • #23

  Fam.van leeuwen (dinsdag, 29 mei 2018 19:46)

  Wij zijn erg tevreden met de scalewatcher, geen kalkaanslag op de douchemuren en
  de was is zachter. Goede service en uitleg.
  Kan het iedereen aanraden.

 • #24

  Hans&Ank van der Valk (donderdag, 31 mei 2018 12:55)

  Ook wij sluiten ons aan in de rij van positieve ervaringen met de ScaleWatcher we hebben deze nu ruim 5 maanden en het resultaat mag er zijn,wanden in de badkamer die makkelijker droog te maken zijn en geen doffe glans(als je over glans mag schrijven)hebben.De kranen op de wastafel blinken als nieuw en de wastafel idem,het water smaakt zelfs beter dus niets dan lof en krijgen ze van ons de warme douche met kalkvrij water.

 • #25

  Mevr. Hoogenboom (donderdag, 28 juni 2018 10:20)

  Ik wil het toch even kwijt, dit is een top product en werking is zoals belooft. Ik kan het iedereen aanbevelen.

 • #26

  familie van Marrewijk, Rotterdam (donderdag, 28 juni 2018 16:40)

  Wij hebben ons eerst laten informeren naar allerlei mogelijkheden om het water te ontkalken. Uiteindelijk gaf een advies van een loodgieter de doorslag. Hij had zelf een ScaleWatcher en was hier erg tevreden mee. Sinds 30 Maart wordt ons water nu ook onthard door de ScaleWatcher en het is echt waar, na een paar weken verdwijnt de kalk van de douchekop, de douchecabine, de tegels en de kranen. Ook de wasmachine is super schoon. Het water voelt zachter en het schoonmaken van het sanitair wordt een feestje.
  Het is een goede investering! Wij kunnen het iedereen aanraden!!

 • #27

  van Eeuwijk Naaldwijk (maandag, 10 september 2018 16:34)

  Wij zijn bezig geweest om iets te vinden voor het harde water wat we hebben hier in Naaldwijk. Voor heen hadden we duinwater, dit scheelde behoorlijk.
  sinds we verhuist zijn merken we dat er veel harder water is , dit zien we terug aan de douchewand en het koffie apparaat/waterkoker.

  nu hebben we de scalewatcher aan geschaft en merken we a redelijk snel dat het water minder hard is. De aanslag op de douchwand is nu te verwaarlozen. Je veegt het inderdaad zo weg met n doek. Onze koffie machine hoeven we minder vaak te ontkalken. Je hoeft eigenlijk geen conditioner meer te gebruiken met je haren wassen of was verzachter.

  Kort om je merkt het dus verschillende kanten op. Wij zijn te vrede klanten.

 • #28

  R. Waterreus (maandag, 08 oktober 2018 16:11)

  Als eigenaar van een redelijk oud huis met veel kalkaanslag heb ik met veel interesse een artikel in een huis-aan-huis krant over de ScaleWatcher gelezen.Eerst naar Delft gereden, geen grote afstand vanuit Wateringen, om bij het bedrijf meer informatie te krijgen. Het was een bijzonder fijn gesprek, waarin mijn vragen met veel geduld werden beantwoord. Toen heb ik de knoop doorgehakt. Meneer Wim van der Valk kwam binnen een paar dagen het apparaat installeren en ging pas weg, toen hij zeker was, dat ik van alle noodzakelijke details op de hoogte was. Wat een goede service! Dit is nu bijna een jaar geleden. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Behalve - dat ik niet eerder van het bestaan van de ScaleWatcher wist!

 • #29

  Hans Deurloo (woensdag, 19 december 2018 15:13)

  Wij hadden erg veel last van kalkaanslag en bruinsteen, we zijn toen op een voorlichting avond geweest en waren direct enthousiast
  We hebben toen de ScaleWatcher aangeschaft het aansluiten was erg makkelijk zeker als je gebruik maakt van de instructie video.
  Zijn erg te vreden over het resultaat, de kalkaanslag is nu minimaal of in veel gevallen in huis totaal niet.
  Ben er vandaag een wezen kopen voor onze zoon en partner die volgend jaar hun nieuwbouw huis opgeleverd krijgen dan kunnen ze gelijk KALKAANSLAG vrij beginnen in hun huis
  De foto op de site en in de showroom is trouwens van onze 1 jaar oude elektrischeboiler welke niet oud is geworden door de bruinsteen aanslag
  De ScalWatcher is trouwens goedkoper dan een boiler na 1 jaar vervangen

 • #30

  H. J. Ewaart (maandag, 18 februari 2019 12:40)

  Daar wij ruim twintig jaar in het bezit waren van de Scale Wactcher, is die nu tot overlijden gekomen. En zijn wij direct overgegaan om die direct maar weer opnieuw aan kopen daar wij er nog steeds zeer enthousiast over zijn. Daar er weer kalk aanslag in het toilet en douchecel is gekomen kwamen wij er achter dat hij het leven had verlaten. Wij zij zeer enthousiaste gebruiker van de Scale Wathcer

 • #31

  Nico Zwinkels (dinsdag, 09 april 2019 10:08)

  Ik heb 25 jaar geleden de scalewatcher mogen demonstreren in het t.v.programma eigen huis en tuin en sinds die tijd gebruik ik de scalewatcher zelf ook.Steeds als we gingen verhuizen, namen we de scalewatcher mee en installeerde ik hem weer in ons nieuwe huis.Nu wonen we in een nieuw appartementencomplex van 40 appartementen en hebben we in overleg met alle eigenaren besloten om in de hydrofoorruimte een scalewatcher te laten installeren welke geschikt is voor het hele gebouw.Inmiddels is de scalewatcher geinstalleerd en kunnen alle appartementen beschikken over heerlijk en zacht water.